Foto uz audekla – oriģināla dāvana ilgām atmiņām!

Sākumlapa / Blogs/ Foto uz audekla – oriģināla dāvana ilgām atmiņām!

Fotogrāfija uz audekla ir oriģināla dāvana jebkuros svētkos uz ilgu atmiņu. Daudzi prāto, ko uzdāvināt mīļotajam, mammai, brālim vai draudzenei. Pasūtot audeklu no tipogrāfijas Dizainsundruka.lv, noteikti nekļūdīsies. Varat arī izdomāt un izveidot savu dizainu programmā PrintYourDesign un nekavējoties veikt pasūtījumu. Izdomājiet perfektu, oriģinālu dāvanu ilgām atmiņām – un mēs palīdzēsim to padarīt par īstenību!

Fotogrāfija uz audekla

Fotogrāfija, kas tiek uzdrukāta uz audekla, ir ļoti līdzīga mākslinieka darbam, kurš precīzi pārnes visas sejas detaļas uz mākslas darba. Bet profesionāļu gleznotie audekli ir ļoti dārgi, un ne visi to var atļauties. Fotoattēls uz audekla maksās lētāk, un saglabāsies ilgāk. Fotoattēlam uz auduma nav nepieciešama noteikta temperatūra un sausa vieta. Jūs varat to pakārt jebkurā vietā un to varēs saglabāt un aplūkot arī nākamas paaudzes.

Audekla oriģinalitāte

Fotogrāfija uz audekla izskatās ļoti oriģināla, pateicoties materiālam un koka pamatnei, pie kura audums piestiprināts.

Audekli ar fotogrāfiju ir viegli ierāmēt un piekārt pie sienas. Viņai nav nepieciešami papildu pirkumi – piemēram, fotoalbums vai rāmis. Pietiek tikai izvēlēties ideālu vietu mājā, kur iedzīt naglu audekla pakarināšanai.

Pasākums auduma fotoattēlām

Audumu fotoattēlam labāk izvēlēties kādu nozīmīgu notikumu savā dzīvē kopā ar cilvēku, kuram tiks pasniegta audekla fotogrāfija, piemēram:

  • ģimenes fotogrāfija,
  • ceļojumi,
  • cilvēka portrets,
  • mājdzīvnieka portrets,
  • skaista ainava,
  • jums mīļas vietas fotoattēlu,
  • citāti, iecienītākās frāzes, dziesmas vārdi,
  • foto ar draugiem un tā tālāk.

Fotoattēlam uz audekla varat izvēlēties jebkuru notikumu vai galvenās lietas fotoattēlu, lai tam būtu jēga.

Fotogrāfija uz audekla ir lieliska oriģinālā dāvana ilgstošām atmiņām, tā iepriecinās jūs un jūsu mīļos mājās un atgādinās par nozīmīgiem notikumiem vai lietām, ko esat nolēmis iemūžināt un pārnest uz audekla.