Padari dāvanu vēl īpašāku ar personalizētām aploksnēm un kartītēm!

Sākumlapa / Blogs/ Padari dāvanu vēl īpašāku ar personalizētām aploksnēm un kartītēm!

Personalizētas aploksnes un kartītes ir mazas, bet svarīgas detaļas, kas var pārvērst vienkāršu dāvanu par neaizmirstamu.

Aploksnes – simbolisks sākums

Aploksne ir kā pirmā iespaida devēja – tā, kas slēpj iekšienē to, kas ir svarīgs un īpašs. Kāpēc gan neuzlabot šo pirmo iespaidu, personalizējot aploksni ar savu īpašo druku – saņēmēja vārdu vai pat attēlu? Tas padara dāvanu īpašu jau no paša sākuma.

Kartītes – mazs, bet svarīgs vēstījums

Personificēta kartīte ar siltu vēstījumu, anekdoti vai patīkamu atgādinājumu var ļoti paaugstināt dāvanas vērtību. Tas ir ne tikai papildinājums, bet arī personisks un sirdi sildošs elements.

Tipogrāfijas produkti – aploksnes un kartiņas, nav tikai papīra gabals, ar to palīdzību jebkura dāvana būs īpaša. Tas ir kā mazs pārsteigums, kas liek saņēmējam sajusties vēl īpašāk.

Tā ir lieliska dāvana daudzu iemeslu dēļ! Piemēram, tās sniedz iespēju izpaust radošumu un personīgumu, jo ir iespēja izvēlēties un pielāgot jebkuru dizainu vai tekstu, kā arī krāsu kombināciju. Izveido dizainu un izdrukā savas augstas kvalitātes personificētās kartiņas un aploksnes!