Vizītkartes – biznesa pirmais solis pretī panākumiem!

Sākumlapa / Blogs/ Vizītkartes – biznesa pirmais solis pretī panākumiem!

Mūsdienās uzņēmumu un brendu virzīšanai tiek izmantots internets, taču svarīgi ir atcerēties par vizītkartēm, kas laika gaitā nav zaudējušas aktualitāti un nozīmi – sniegt nepieciešamo informāciju par brendu, tā virzītāju, kā arī informāciju, kas ļaus maksimāli ātri potenciālajam klientam sazināties ar pakalpojuma sniedzēju.

Vizītkartes izveides sākuma posms, kas ir praktiski galvenais kritērijs to izveidē, ir dizainera izvēle, no kura būs atkarīga vizītkartes kvalitāte. Vizītkarte ir iespēja identificēt sevi, savu biznesu un tās unikalitāte ir galvenā panākumu atslēga, jo plašā tirgus piedāvājuma vidū spēs izcelt tieši Jūs!

Vizītkartes iespējams izgatavot no dažādiem materiāliem, mūsdienās aktuālākais un pieprasītākais – materiāls ar otrreizējās pārstrādes iespēju, bez krāsvielām un papildu apdares. Tām iespējams piešķirt īpašu formu, noapaļojot stūrus vai, izmantojot lāzera tehniku, izgriezt vēlamo ornamentu.

Lai arī vizītkartes tiek veidotas maksimāli radošas, tomēr jāatceras, ka tām jābūt ērti pārvietojamām un izmantojamām, lai tās vajadzības gadījumā būtu viegli pieejamas gan Jums, gan klientam, kurš ieguvis Jūsu vizītkarti.

Vizītkaršu saturam jābūt maksimāli kodolīgam un saprotamam, tam jāsatur galvenokārt kontaktinformāciju, uzņēmuma/firmas/brenda logotipu un, nepieciešamības gadījumā, Jūsu vārdu, ieņemamo amatu.

Veidojot vizītkartes klients veido ciešu sadarbību ar tipogrāfiju un dizaineri, kas šo darbu veic. Obligāti jāpievērš uzmanība šriftam, kāds tiek izmantots, tam jābūt skaidram, nepārprotamam, Jūsu konceptam atbilstošam. Pievērsiet uzmanību arī materiālam, kas tiek izmantots, glancēts, matēts vai laminēts. Kā arī atceraties izmantot maksimāli pieejamo platību, veidojot divpusējas vizītkartes, ne tikai vienpusējas! Protams, ir vēl daudz un dažādas nianses, kas jāievēro, piemēram, logo izvietojums, rindstarpu proporcijas u.c. aspekti, taču par tiem parūpēsies zinoši un kompetenti dizaineri!

Tipografijas.lv sniegs Jums iespēju veiksmīgam pirmajam iespaidam, ko iegūs klienti, kad saņems Jūsu vizītkarti. Ar labākajām drukas iekārtām un profesionāliem dizaineriem izpildīsim Jūsu vēlmes un būsim laimīgi kļūt par daļu Jūsu panākumu veicinātājiem!