Fotoalbums – taustāmas atmiņas!

Sākumlapa / Blogs/ Fotoalbums – taustāmas atmiņas!

21. gadsimts ir digitālais laikmets un tā augstāka virsotne. Gandrīz katra mūsu esības stunda, minūte un sekunde šodien paiet internetā. Liela daļa svarīgu un grandiozu pasākumu, piemēram, kāzas, dzimšanas dienas, ceļojumi un vienkārši patīkami, kopīgi brīži ar tuviem un mīļiem cilvēkiem, iemūžinās un paliek mūsu rīcībā nefiziskā, digitālā formā. Fizisko attēlu un to glabāšanas laikmets fotoalbumos lielākajai daļai no mums ir palicis tikai process, ko uzskata par tukšu laika tērēšanu un pagātnes atbalsi. Tomēr, neskatoties uz to, mēs joprojām sniedzam kvalitatīvus foto studijas un fotodrukas pakalpojumus, daudzu iemeslu dēļ!

 

Iespēja aptaustīt un aplūkot foto dzīvajā uzlabo uztveri un palīdz atdzīvināt atmiņas!

Vai jums kādreiz ir ienācis prātā: “Kāpēc mūsu vecāki, vecvecāki, ar tādu trīcēšanu, sapņaini šķirsta savus noputējušos fotoalbumus?” Tas viss tāpēc, ka fotogrāfijas drukāta formatā daudz labāk palīdz atgriezties tajās pašās priecīgajās un trīsošajās atmiņās no pagātnes!

 

Fotoalbumiem ir savs noteikts šarms!

Atvērt un pāršķirstīt foto telefonā vai datorā ir absolūti ikdienišķa, neinteresanta darbība, bet atvērt foto albumu un aizrautīgi pāršķirstīt tā lapas – ārkārtīgi aizraujošs un atmosfērisks process!

 

Radošums!

Fotoalbuma noformējums ir atsevišķs mākslas veids! Izvēlēties albumā fotoattēlu atrašanās vietu un secību, noformējumu, lappuses. Un pats galvenais ir rezultāts, kas priecēs jūsu un jūsu tuvinieku skatījumu vēl ļoti ilgu laiku!

 

Fotoattēlu drošība un saglabāšana

Internetu nevar uzskatīt par drošāko vietu foto attēlu glabāšanai. Login informācija un paroles jūsu kontiem var aizmirsties, pazaudēties, tiem var piekļūt jebkurš nelabvēlīgais, un, ja runa ir par personīgo, ģimenes atmiņu un notikumu kadriem, tas nav iznākums, ko vēlētos kāds no jums. Fotoalbums vienmēr ir tikai pie jums un jūsu rīcībā!

 

Digitālie foto nenoliedzami var atvieglot dzīvi, taču foto drukātā veidā nav nekas un nekad neaizstās, tieši tāpēc mēs jums piedāvājam kvalitatīvus foto drukāšanas pakalpojumus Rīgā un pārējās Latvijas pilsētās!