TOP 5 labākās dāvanu idejas

Sākumlapa / Blogs/ TOP 5 labākās dāvanu idejas

Atkal ir pienākusi dāvanu sezona un jāsāk domāt, ar kādām dāvanām šogad pārsteigt ģimeni, draugus vai kolēģus!

Mēs zinām, ka atrast labas un piemērotas dāvanas var būt liels izaicinājums, tāpēc esam sarūpējuši TOP 5 labākās un praktiskākās dāvanu idejas, kas noderēs ikvienam un kuras ir iespējams pilnveidot ar savu dizainu un druku.

1. Personalizēta krūze

Krūze var kļūt par iecienītu ikdienas lietu katram! Īpaši, ja tā ir ar kādu aizraujošu tekstu vai attēlu, dāvanas saņēmējs vienmēr atcerēsies par dāvinātāju.

2. Kalendārs

Kalendārs ir lieliska dāvana, kas priecēs visa gada griezumā, kā arī neļaus aizmirst svarīgās lietas! Tā var būt lieliska dāvana gan ģimenei, gan draugiem vai biznesa partneriem, neaizmirsti, ka ir iespēja izgatavot pašam savu kalendāru, ar sev vēlamo dizainu.

3. Pildspalvas

Kvalitatīva pildspalva ir praktiska dāvana, kas noderēs vienmēr. Vēl labāk, ja pildspalvu iespējams personalizēt ar gravējumu, piemēram, saņēmēja vārdu vai īsu ziņu, padarot to par īpašu dāvanu.

4. Fotogrāmatas

Fotogrāmatas ir lielisks veids, kā saglabāt un dalīties ar kopīgajām atmiņām! Izveidojot fotogrāmatu jūs radīsiet dāvanu, kas raisīs brīnišķīgas atmiņas, kas saistīs tikai jūs.

5. Grāmatzīmes

Grāmatzīmes ir noderīgas ikdienas lietas lasītājiem. Personalizētas, drukātas grāmatzīmes ar citātiem, saņēmēja vārdu vai pat tikai attēlu var būt vienkāršs, bet ideāls veids, kā iepriecināt svētkos!